ATV Event – sjov for hele virksomheden

ATV kørsel, oplagt personale- eller kundeevent i efteråret – SE 3 minutters on-board video i bunden af indlægget.
Vi har alle givet den gas med mange opgaver her efter sommerferien og nu er efteråret snart over os. Tiden er til et ”Frikvarter” – hvad nu? Biograf, go-cart, bowling, ja det er prøvet.

Tikiøb Event kan foreslå ATV event på ejendommen Ebbestrup i Østjylland kun få minutters kørsel fra motorvej E45. ATV er forkortelsen for All Terrain Vehicle og maskinen er en firehjulet motorcykel der kan begå sig ganske unik i et uvejsomt terræn.

Vi har nye Yamaha maskiner på anlægget og tilbyder oplevelseskørsel som oplagt personaleevent. Det kan være som et selvstændigt arrangement eller som et indslag i f.eks. slags- eller strategimøde. Et rigtigt frikvarter.

ATV-event-tikiøb

ATV en event med sikker succes
Jesper Tikiøb har leveret events og arrangementer til dansk erhvervsliv i ind- og udland i mere end 20 år. En af de største succeser er og har altid været vores firehjulede motorcykler. Frisk luft i naturlige omgivelser, grin, smil og sug i maven er sikre ingredienser i en klassisk ATV event.

ATV_tikioeb_event_mudderMange muligheder med de potente ATV maskiner
En event afvikles typisk på vores eget anlæg eller som ”ud af huset”. Her kommer vi til dig med maskinerne. Tidsrammen kan være fra en enkelt time til et helt eftermiddagsprogram. Vi starter også gerne grillen og hurtigt kan vi få alt fra frankfurter til spareribs klar til jer. Stærkt flankeret af majs, salat og den klassiske kartoffelsalat. Et sikkert hit når vi alle står der midt i støvet eller mudderet alt efter vejret. Skal det ikke være grill byder vi gerne ind med andre muligheder f.eks. pølsebord eller hvad med en omgang hjemmebag med kogekaffe til?

Tikiøb Events ATV anlæg byder på en kravlegård. Her ser vi gerne deltagerne lidt an, en stor tur vi kalder Safari-Runden og som afslutning en actiontur, der udfordrer deltagerne på alle de indøvede færdigheder.

En sjov event året rundt
Vi afvikler ATV event året rundt men lige nu er oplevelsen helt i særklasse. Skoven er smuk, markerne er bare og banerne er tilpas i underlag. Se selv med på nedenstående film.
3 minutter on-board kamera. Vi kører nu.

Book nu – og din næste event er på plads
Har du lyst til en tur på landet med max gas og sjov, så starter vi straks maskinerne. Vi køre alle ugens dage. Ring til Tikiøb på 87 610 620 og få en snak om hvorledes vi kan sammensætte din næste oplevelse sammen med kollegaer, familie eller venner. Deltagere skal være fyldt 16 år og der skal være mindst 5 deltagere pr. arrangement.

Velkommen, august 2014.

Jesper Tikiøb