Alle danske Tour profiler på plads i Hadsten

Når vi afvikler cykelgadeløb i Hadsten den 25. juli, kun fire dage efter afslutningen på dette års Tour de France, bliver det med alle tre danske tour profiler på startlisten.

I sidste uge kunne jeg offentliggøre at Lars Bak kommer og forsvarer sin sejr fra 2012 og nu kan jeg offentliggøre at også Jakob Fuglsang og Brian Vandborg har meldt deres ankomst.

Fuglsang en oplagt favorit
Ruten i Hadsten har igennem nu 20 år været kendt eller berygtet blandt rytterne som en af landets absolut hårdeste gadeløbsruter. 1400 meter lang med en stigningsprocent på 7 i gennemsnit over de sidste 400 meter. Dette faktum gør den stærke Astana kaptajn til en oplagt favorit til sejr i 2013. Jakob kommer direkte til Hadsten fra Frankrig og det er første gang som professionel landevejsrytter at han stiller til start. Det bliver dermed noget at glæde sig til for de altid mange tilskuere.

AC

Selv ser Jakob frem til mødet med den i danske sammenhæng klassiske bakke på Søndergade. Om benene er der på dagen må tiden vise men at dømme efter hans bedrifter i Pyrenæerne bliver han svær at slå, selv for de stærke danske kontinentale mandskaber.

Vandborg vil revanchere sig
Tour aktuel og nybagt dansk mester i enkeltstart Brian Vandborg er også på plads i Hadsten. Sidst løbet havde besøg af ham var i 2011, hvor ham måtte udgå pga. sygdom kort inde i løbet. Nu er han tilbage og vil gøre sit til at skabe et hårdt og seværdigt løb. Vandborg har stor power og fart i benene efter et flot stykke holdarbejde i det franske, hvorfor vi præcist som med Fuglsang må regne ham med i favoritfeltet.

AC

Med Vandborgs deltagelse er begge danske mestre i Herre Elite ligeledes repræsenteret. Michael Mørkøv i Dannebrog som Dansk Mester i linjeløb og Vandborg som mester i enkeltstart.

Mød dem i FAN-ZONE
Både Fuglsang og Vandborg kan du møde før og efter løbet i vores nye FAN-ZONE på toppen af Søndergade. Læs alt om FAN-ZONEN og køb din billet her.

Gadeløbet i Hadsten afvikles torsdag den 25. juli med start og mål på Søndergade. Det er i år 20 år siden løbet blev kørt første gang. Følg med på www.storeoplevelser.dk og www.facebook.com/cykelfest

Jesper Tikiøb, juli 2013