En anderledes mødeform

I dagens erhvervsliv er et firmaarrangement meget mere end bare en traditionel konference. Det handler om at skabe oplevelser, der virkelig engagerer og motiverer deltagerne. Hos Tikiøb Event tager vi altid udgangspunkt i kundens specifikke formål og behov. Vi tror ikke på standardløsninger eller hyldevarer – hver eneste event skal skræddersys for at skabe den bedste oplevelse.

Outdoor møder

Er I på udkig efter en anderledes møde- eller teamdag? Et sted, hvor der er højt til loftet og en uformel atmosfære? Så er vores outdoor møder lige noget for jer. Vores bondegård tilbyder den perfekte kombination af hygge og professionalisme. Vi har faciliteterne til at afholde faglige møder, samtidig med at vi kan tilbyde en afslappet og inspirerende ramme.

På bondegården

På bondegården har vi masser af plads – faktisk omkring 135 hektar – så der er rigeligt med plads til både faglige aktiviteter og sjove teamøvelser. Vi sørger for alt fra mødeafvikling og catering til spændende teamøvelser med fokus på vidensdeling og samarbejde. Og for at gøre dagen endnu mere mindeværdig, slutter vi af med ture på vores ATV motorcykler. Det er en fantastisk måde at runde dagen af på med adrenalinen pumpende.

Erfaring gør forskellen

Med mere end 15 års erfaring inden for ATV firmaarrangementer ved vi, hvad der skal til for at skabe en uforglemmelig oplevelse. Vi kombinerer gerne ATV-kørsel med andre aktiviteter for at sikre, at jeres firmaarrangement bliver en succes.

Hvilken årstid er bedst til ATV-kørsel? Det er svært at sige, men vi har en særlig forkærlighed for efteråret. Det er også i denne periode, vi normalt har flest bookinger. Efterårets smukke farver og friske luft skaber den perfekte ramme for vores events.

Vi hjælper dig med at planlægge

Er du tovholder på jeres næste personale- eller kundeevent? Vi hjælper gerne med inspiration og ideer. Med over 25 års erfaring i at skræddersy eventprogrammer, kan vi sikre, at jeres arrangement bliver en succes fra start til slut.

Vores hygge lounge i ATV stalden
Vores bar i ATV-stalden

Du er velkommen til at kontakte os