4×4 offroad Landrover event til medarbejderne

Sommersæsonen står for døren og nu handler det om at få styr på firmaets sommerarrangement for medarbejderne.

Her kommer vi gerne med bud på en anderledes medarbejderevent. Vi har været i oplevelsesbranchen siden 1993 og har efterhånden en stor erfaring i hvad der duer. Medarbejderevents skal i dag være hyggelige og effektive for sammenholdet. Det gælder om at skabe et arrangementet der sikre høj deltagelsesprocent og så vil medarbejderne også have tid til at være sammen og snakke om dagen og vejen. Programmet må ikke være så komprimeret, at der ikke er tid til at være kollegaer – det er jo trods alt det væsentligste. Skabe oplevelser som kun medarbejderne kan dele med hinanden og se tilbage på med et godt grin er vores fælles opgave.

Tikiøb Event har mange bud på aktiviteter og oplevelser for store som små grupper. Vi har efterhånden en god fornemmelse for hvad der virker. Gi os et kald, så viser vi gerne vores buket af aktiviteter frem.

En sjov og udfordrende aktivitet kan være offroad terrænkørsel i firehjulstrukne biler. Her handler det om samarbejde og tillid men også om at turde.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAVi tilbyder kørsel i stor og varieret grusgrav skabt til aktiviteten og med landets bedste instruktører til at sikre den ultimative oplevelse for dine medarbejdere. Vi kører i biler af mærket Landrover og afvikler typisk en 4×4 event så alle deltagere selv får lov at køre bilerne gennem det udfordrende terræn – op og ned, alt i mens kollegaerne sidder med i bilen og venter på det bliver deres tur til at prøve kræfter med banen og de stærke Landrovers.

En 4×4 offroad Landrover event kombineres nemt med andre oplevelsesaktiviteter. Det kan f.eks. være ATV kørsel på firehjulet motorcykler, lerdueskydning og GPS løb. Vi hjælper også gerne med forplejningen, hvad enten vi beslutter et sceneskifte med gourmet-afslutning eller vi bliver i terrænet og serverer en omgang bålmad. Ganske enkelt er Tikiøb Event klar med et godt bud på et samlet arrangementet, så du som leder eller medlem i personaleforeningen kun skal tænke på at få dine medarbejdere eller kollegaer inviteret – ja rent faktisk kommer vi også gerne med oplæg på både tekst og layout til invitationen.

Jesper Tikiøb, juni 2013

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA