4-stjernet event samarbejde

Tikiøb Event i nyt spændende samarbejde med naboen Hotel Sabro Kro.

Et godt naboskab har altid være at foretrække. Her ude på landet kender vi også værdien af gode naboer.

Lidt længere henne af vejen finder vi netop en af vores gode naboer – Hotel Sabro Kro. De er i dag et moderne 4-stjernet konferencehotel med alle tænkelige faciliteter. De er også lokalområdets samlingssted når der er runde fødselsdage, receptioner og konfirmationer i kalenderen. De sidste par år har stedet også udmærket og differentieret sig ved en række intim koncerter med nogle at landets bedste musikere.

Nu har Hotel Sabro Kro sat endnu en blomst i stedets oplevelsesbuket. Tikiøb Event er blevet inviteret indenfor til et nyt og spændende samarbejde.

Vi vil fremover være ansvarlige for tilrettelæggelse og afvikling af oplevelsesevents og teambuilding arrangementer for Hotel Sabro Kro. Efterspørgslen fra primært erhvervskunderne er stigende og det tager stedet nu konsekvensen af og udbyder oplevelser på eventområdet. Vi skal varetage alt det tekniske og eventfaglige og ser frem til det nye samarbejde.

Igennem længere tid har vi som gode naboer haft et helt naturligt samarbejde men nu er det for alvor sat i system og formaliseret. Samarbejdet kommer blandt andet til udtryk i form at en række forudbestemte eventløsninger som gæsterne kan melde ind på. Der ud over vil vi også fortsat udvikle opgaver fra gang til gang baseret på gæsternes individuelle og konkrete ønsker.

Hotel Sabro Kro vil markedsføre det nye samarbejde og de nye produkter igennem deres nuværende markedsføringsplatform.

Tikiøb Event ser frem til det nye samarbejde og er overbevidste om at vi sammen kan skabe nogle super stærke løsninger. Vi er på hvert vores felt nogle erfarne spillere og i et fællesskab vil vi være garanter for gode oplevelser af høj kvalitet.

Er du interesseret i at høre mere om vores samarbejde og de nye løsninger er du velkommen til at kontakte os for en snak.

Jesper Tikiøb
December 2015

Sabro kro_Tikiøb_Event