2015 er startet for Tikiøb Event

Sommeren har kun lige sluppet os og uden for i det skønne novembervejr viser temperaturen 17 grader. Det har været en herlig dag her i Markusminde. Tiden er en anden nu. Jeg har knap så travlt med afvikling af kundevents og medarbejderevents som jeg havde for blot 14 dage siden. Men det betyder nu ikke at der ikke er noget at lave her på event bureauet. Tiden går med evaluering af de mange produktioner som jeg har været tovholder på hele sommerhalvåret. Også skønt at komme ud og besøge kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Alle er de vigtige brikker i et godt og mindeværdigt event år.


2015 er begyndt

GoPro-tikiøb-event-hiluxSkyggerne er blevet lange og dagene korte – det har for mig altid været startskuddet til det kommende år. Der er heldigvis lang tid til Nytårsaften og der er også fortsat  events i programmet her de næste par måneder. Lige om lidt gælder det en tur til Barcelona, hvor jeg sammen med cykelekspert Rolf Sørensen skal på MTB cykeltur med en international kunde. Men primært handler det for mig nu om at få begyndt rigtigt på 2015. Dagen i dag er blandt andet blevet brugt i terrænet, hvor vi har været ude og lave videooptagelser, som senere skal finde anvendelse i forbindelse med en af mine public events.

Beslut dig for dine 2015 events nu
Så det er altså ikke spor for tidligt at tænke 2015 – det handler ikke kun om budgetter men også om oplevelser. Er der tradition for kunde- eller medarbejderevents i din virksomhed, så er det en god idé allerede nu at tænke idé og indhold for efterfølgende at få booket de rigtige steder og underleverandører. Forholdene er optimale for nuværende, for der er trods alt fortsat en rum tid til næste år. Det betyder at du stort set selv kan vælge mellem alle de gode og spændende tilbud.

Tikiøb Event giver gerne en hånd med
Har du brug for nye øjne på dine firmaevents, “en fræk dreng i klassen” så gi lyd. Med mere end 20 år med oplevelser til dansk erhvervsliv, så giver jeg gerne en hånd med, når du skal have valgt omfang,
idé og praktisk tilrettelæggelse. Det gælder alt fra den årlige firmafest til kundeseminaret i udlandet.

 

Venlig hilsen

Jesper Tikiøb