NYHED: Ladies Cycling Lounge

Tikiøb Event er med i kulissen hos Ladies Cycling Lounge. Et nyt univers for kvinder der cykler. Universet er en online cykelklub med tilhørende fysiske cykelevents og oplevelser. Klubben drives af de to cykel-kvinder Majbritt Mortensen og Christina Siggaard. Majbritt arbejder til dagligt her på eventbureauet og Christina er professionel cykelrytter på World Touren hos det store belgiske mandskab Lotto-Soudal.

De kommer med hver deres forskellige baggrund og sender nu et frisk pust ind i cykelverdenen med Ladies Cycling Lounge. Universet er landsdækkende og henvender sig bredt til alle kvinder der cykler.

Ladies Cycling Lounge drives med fokus på vidensdeling, fællesskab og oplevelser. Projektet understøttes også af et ekspertpanel og en gruppe ambassadører.

Her på eventbureauet hjælper vi også til og har blandt andet stillet webshop og webserver til rådighed for de to friske kvinder.

Er du selv kvindelig cyklist eller kender du en frisk kvinde der cykler, kan du læse meget mere om Ladies Cycling Lounge her på sitet. Herfra kan du også tilmelde dig.