Online cykelunivers for kvinder

Majbritt, der til dagligt er event-arkitekt her på bureauet, starter nu online cykelunivers for kvinder. Initiativet skabes i et ligeværdigt samarbejde med professionelle cykelrytter Christina Siggaard. Christina er på kontrakt hos det belgiske storhold Lotto Soudal.

Sammen tilbyder de nu en digital platform til alle kvinder der elsker at motionscykle, uanset niveau. Her vil de to cykelkvinder dele viden, tips og tricks fra deres respektive liv med cykling. De vil også opfordre til dialog og fællesskab.

Ladies Cycling Lounge

Universet har Majbritt og Christina døbt Ladies Cycling Lounge, hvor alt online indhold driftes her på sitet.

Ladies Cycling Lounge er et livsstilsunivers og vil bestå af blogindlæg, webinarer, live-videoer, træningsprogrammer, SoMe og fælles oplevelser. Medlemmerne får adgang til det unikke indhold via ”Klubhuset” der tilgås med login.

Events på landevejen

Ud over alt det digitale indhold tilbyder Majbritt og Christina også en række fysiske events og workshops, ligesom medlemmerne kan drage fordel af de rabataftaler Ladies Cycling Lounge har indgået med attraktive partnere i branchen. Endelig vil der også være ti fysiske klubsamlinger her over sommersæsonen. Samlinger hvor deltagerne cykler, netværker, lytter til indlæg, nyder god mad og i det hele taget inspirerer hinanden. Ladies Cycling Lounge er ikke skabt som en erstatning for en eventuel fysisk motionscykelklub men som et supplement. Ladies Cycling Lounge er således heller ikke geografisk begrænset.

Velkommen fra den 1. december

Ladies Cycling Lounge åbner for medlemskaber den 1. december 2020. Medlemskabet kan tegnes her fra sitet også fra 1. december og er formelt en abonnementsaftale der kun binder medlemmerne for en måned ad gangen.

Christina og Majbritt glæder sig til at komme i gang og lige nu handler det om en masse forberedende arbejde. Video og fotoarbejde, aftaleindgåelser, tilrettelæggelse af fysiske og virtuelle events samt udarbejdelse af tekster og inspirationsmateriale. Alt sammen til medlemmerne af Ladies Cycling Lounge – Majbritt og Christinas online cykelunivers for kvinder.