Invitation: Når kvinder cykler

Workshoppen er fuldtegnet.
Tak for opbakningen.

Hvordan kommer jeg træningsmæssigt bedst igennem den mørke tid?

Majbritts Kaffestop får søndag den 18. oktober besøg af professionel cykelrytter Christina Siggaard.

Velkommen til en hyggelig dag med cykling og spændende indlæg. Arrangementet er for kvinder der motionscykler. Tilmelding nederst på siden.

Christina er professionel cykelrytter hos Lotto Soudal, cykelkommentator for TV2 og er Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed.

Kom og hils på denne spændende kvinde og deltag i snakken om træning og kost. Vi har særlig fokus på hvorledes vi alle kommer bedst igennem den mørke tid, der nu står for døren for os alle.

Inden foredrag og netværk indleder vi arrangementet med en lille cykeltur. Christina og jeg har fundet en passende omgang til lejligheden. Den gennemkører vi nogle gange og sådan sikre vi at alle kan være med uanset niveau.

Program – søndag den 18. oktober.

09:30 Kaffe, snack og klargøring

10:00 Cykling i lokalområdet, cirka 40 kilometer

11:30 Tilbage her i Markusminde

12:00 Frokost, indlæg og netværk

14:00 Tak for i dag

Arrangementet koster 175 kr. pr. person inkl. forplejning.

Arrangementet er kun for kvinder og du skal møde op med klargjort racercykel. Der er hjelmpligt og du skal selv medbringe en reserveslange eller to. Vi kan være maksimalt 15 deltagere. Pladserne besættes efter ”Først til Mølle”. Parkering lige ved døren. Mekanikerhjælp.

Har du ikke mulighed for at deltage i cyklingen men vil gerne deltage til foredrag og debat så er det også en mulighed. Prisen er den samme.

 

Kærlig hilsen