En uge på cykel ved skønne Calpe

Vi er klar med en velorganiseret cykeltræningstur ved Calpe for cykelmotionister. Perioden er 29. september til 6. oktober 2020.

I oktober måned 2020 tager vi afsted på en uges træningstur til Calpe. I spidse for turen står vores nye eventkoordinator tidligere ColoQuick cykelrytter Christian Moberg. Du er velkommen til at gøre os selskab på turen.

FUSION cykler med

Med os er også sportstøj producenten FUSION. De glæder sig til en god fælles cykeloplevelse i et vejrsikkert område. Ja de glæder sig så meget, at de faktisk har besluttet at give en cykeltrøje til alle der deltager på turen. Det er da noget at en goodie-bag. Se cykeltrøjen her. Og ikke nok med det FUSION yder også 20% rabat på køb af cykeltøj i deres webshop til alle deltagere.

Calpe er en mellemstor spansk by beliggende på Costa Blanca, en lille times kørsel fra Alicantes internationale lufthavn.

En super cykel-destination

Området er populært som cykeldestination. Blandt andet på grund af det ofte meget solrige vejr men også for et forrygende cykelterræn med ganske få biler og dermed ingen trafikale udfordringer.

Vores tur er planlagt til otte dage, hvoraf de syv er med cykeltur/træning. Turene tilrettelægges efter deltagerne og vi tager afsted i to grupper. Således kan vi tilbyde gode oplevelser for alle uanset om du kommer for decideret at træne eller du søge den gode friske cykeloplevelse i betagende omgivelser med gode kaffestop.

En kortere tur

Har du ikke mulighed for at deltage i alle otte dage er du også velkommen til at støde til gruppen. Det finder vi naturligvis en god løsning på.

En seng til alle

Vi skal bo på det 4-stjernede Hotel Sol Y Mar Wellness & Spa, hvor opholdet også inkluderer morgen- og aftenbuffet.

Yderligere info her på sitet

Har du lyst til at læse mere om turen kan du gøre det her fra vores website, ligesom du er velkommen til at ringe til Moberg på 20685541 eller sende ham en e-mail på christian@tikioeb-event.dk

Vi ses til gode cykeloplevelser.