Cykling med mening – Tour de Familiehus

Tikiøb Event er stolte og superglade for igen i år, at være med til at tilrettelægge en helt særlig event.

Det sker for fjerde gang, når den professionelle cykelrytter, Christopher Juul-Jensen og Trygfondens Familiehus i Skejby afholder deres sponsorevent Tour de Familiehus. Arrangementet har til formål at samle penge ind til TrygFondens Familiehus og derigennem hjælpe familier med alvorligt syge og langtidsindlagte børn. Tikiøb Event kalder det cykling med mening og støtter derfor op om den gode sags tjeneste.

Hvad er Familiehuset?

TrygFondens Familiehus Skejby er for familier med alvorligt syge og langtidsindlagte børn på Aarhus Universitetshospital (AUH). Det kan være svært at få familielivet til at hænge sammen, når et barn er indlagt igennem længere tid. I Familiehuset får familierne et hjem, hvor de alle kan være samlet og samtidigt have en tryghed i at være tæt på hospitalet. Familiehuset er en selvejende institution med ganske få ansatte, og et stort antal frivillige, som hjælper familierne i deres dagligdag. Hvert år bor der mere end 500 familier i huset fra hele landet. Siden huset åbnede i 2012, har der boet mere end 3000 familier i huset.

Læs mere om Familiehuset her.

Hvad er Tour de Familiehus?

Tour de Familiehus er indbegrebet af cykling med mening. En særlig event for at samle penge ind til Familiehuset cykler Christopher Juul-Jensen en tur på ca. 50 km sammen med repræsentanter fra tilmeldte virksomheder, der til gengæld yder et sponsorbidrag, som går ubeskåret til Familiehuset. Derudover byder aftenen på forplejning, oplæg og rundvisning i Familiehuset samt en masse netværk og hyggelige stunder alt sammen i den gode sags tjeneste.

Arrangementet blev første gang afholdt i 2020. Tikiøb Event har været med fra begyndelsen og hjælper til med både planlægning og eksekvering på dagen.

Christopher og Familiehuset

Det er ikke helt tilfældigt det er Christopher Juul-Jensen, der er frontperson for arrangementet. Efter at have mødt nogle af de ildsjæle, som bidrager til Familiehuset, blev Christopher inspireret til også at yde sit for at hjælpe Familiehuset og de mange familier der hvert år bor der. Det hele går desuden op i en højere enhed, da Christopher er barnebarn af Palle Juul-Jensen. Palle Juul-Jensen var medicinaldirektør og en stærkt medvirkende figur i udviklingen af Skejby Sygehus – Og desuden en ivrig cykelrytter. Vejen der i dag løber hele vejen rundt om sygehuset i Skejby hedder desuden Palle Juul-Jensens Boulevard, opkaldt efter netop Christophers bedstefar.

Thomas Juul-Jensen

Også Christophers bror, kunstneren Thomas Juul-Jensen, yder en indsats til Tour de Familiehus idet, han bl.a. tegner de illustrationer, der både tidligere og i år, pryder det diplom som alle deltagende virksomheder får.

Ses vi?

I år afholdes arrangementet torsdag d. 21. september 2023 fra ca. kl. 15.30-20.30.

Kunne du tænke dig at høre mere om arrangementet eller tilmelde dig og din virksomhed, kan du skrive til Signe Rasmussen på info@tikioeb-event.dk eller alternativt ringe +45 4037 8620.

Læs også mere her på sitet.

Vi håber på at se dig og dit netværk til en aften med cykling med mening og med fokus på en god sag!

Velkommen til Tour de Familiehuset 2023

Kontakt til os