Netværkscykeltur for erfarne cykelmotionister

Afgang 1. juli 2019.

Team Rotary Favrskov og Tikiøb Event byder velkommen til et spændende netværksforløb, kulminerende med en fælles cykeltur til Brussels.

Målet er starten på Tour de France 2019. Forløbet kalder vi TRF Grand Depart 2019.

Team Rotary Favrskov har de sidste 8 år tilbudt en cykeltur til Paris men er nu klar med endnu et tilbud. Paris har altid være målstregen og er det naturligvis også i 2019 for Team Rotary Favrskovs hold 1. Men da Tour de France starter i Brussels i 2019, er det oplagt at tilbyde en tur til den Belgiske hovedstad og til starten af verdens største cykelløb.

For den trænede cykelmotionist

Turen til Tour de France starten og Brussels er for dig der ønsker et netværksforløb i selskab med andre erfarne cykelmotionister. Det forventes derfor at du allerede er i god cykelform og har erfaring med motionscykling. Ud over selve cykelturen til Brussels indeholder forløbet 8 netværkstræninger, fordelt over 4 måneder fra marts til juni. Turen til Brussels er planlagt med en afviklingshastighed på cirka 29 km/t i gennemsnit. Samme fart vil blive kørt til netværkstræningerne.

I 2019 udbydes der maximalt 24 pladser og de bookes efter ”Først til Mølle” princippet.

Erfarne folk

Team Rotary Favrskov har allieret sig med det Østjyske event-bureau Tikiøb Event til at varetage alt tilrettelæggelse og afvikling. Det bliver således cykel-entreprenøren Jesper Tikiøb der kommer til at stå i spidsen for hele forløbet også som cyklende vej-kaptajn til Brussels. Jesper Tikiøb har arbejdet med store cykelevents siden 1993.

Jesper Tikiøb er din guide på turen.

Christian Moberg er din guide på turen.

Mere professionel assistance

Den danske kontinental rytter Christian Moberg er også med i forløbet som løjtnant. Christian har kørt elitecykelløb i 23 sæsoner og repræsenterer til dagligt Team ColorQuick. Christian vil være en fast del af netværkstræningerne og naturligvis være en kompetent guide på turen til Brussels. Den erfarne eliterytter er også et sikkert kort i forhold til individuel træningsvejledning.

Fem etaper og Grand Depart

Turen til Brussels afvikles over 5 etaper startende i Hinnerup i Østjylland mandag den 1. juli og ankomst i Brussels fredag den 5. juli. Der er 950 km til Brussels og etaperne vil dermed have en gennemsnitslængde på 190 km.

Efter fem dage i sadlen ankommer holdet til det helt store Tour de France show. Grand Depart i hjertet af Brussels. Lørdag den 6. juli afvikles 1. etape af den store rundtur og søndags køres den spektakulære holdtidskørsel. Tikiøb og Moberg vil vise rundt i start og målområderne og i det hele taget introducere deltagerne for Tour de France.

Mandag den 1. juli, 1. etape: Hinnerup – Aabenraa
Tirsdag den 2. juli, 2. etape: Aabenraa – Wingst
Onsdag den 3. juli, 3. etape: Wingst – Ankum
Torsdag den 4. juli, 4. etape: Ankum – Uden
Fredag den 5. juli, 5. etape: Uden – Brussels
Lørdag den 6. juli: Turist i Brussels. Vi oplever  Tour de France og Grand Depart
Søndag den 7. juli: Hjemrejse

Det praktiske

5 måneders cykelforløb inklusiv cykelturen til Brussels koster kr. 11.900,- pr. deltager. Beløbet dækker alle faktiske omkostninger.

I deltagerpakken er blandt andet:

 • 8 x indoor bike træning i januar og februar *
 • 8 professionelle netværkstræninger på landevejen *
 • Fysisk test
 • 4 netværksmøder med Team Rotary Favrskov og projektets sponsorer
 • Træningsrådgivning
 • Cykeltekniske og træningsrelevante foredrag
 • Tøjpakke fra Marcello Bergamo

Turen til Brussels, herunder:

 • Mekanikerservice
 • Forplejning på etaperne
 • Morgen- og aftensmad
 • 6 overnatning i dobbeltværelse på 3 og 4 stjernet hoteller
 • Hjemtransport af cyklerne

* træningerne er ikke obligatoriske men skal opfattes som netværkstilbud.

Sådan tilmelder du dig forløbet og cykelturen til Tour de France Grand Depart i Brussels

Tilmelding via formularen herunder eller til Jesper Tikiøb på mail: jesper@tikioeb-event.dk eller tlf. +45 40 379 620

Den gode historie og det flotte resultat

Team Rotary Favrskov startede i 2011 og har gennem de sidste otte år indsamlet og udloddet mere end halvanden million kroner til mange gode formål. Bidrag til bekæmpelse af sygdommen Polio, vandprojekter i Afrika, Hammel Neurocenter, lokale sports- og kulturforeninger har blandt andet nydt godt af den to-hjulede indsats. De sidste tre år har det landsdækkende bidrag gået til Børnehjertefonden. I 2018 har vi startet samarbejde med Børns Vilkår, som blandt andet driver Børne Telefonen. Et samarbejde vi også fortsætter i 2019.

Lokale østjyske projekter inden for sundhed, sport og kultur står også højt på listen. Rotarys verdensomspændende humanitære projekter vil ligeledes få opmærksomhed i 2019.

Team Rotary Favrskov sender hele projektets overskud ud til gode formål og i 2019 forventes det at der vil blive uddelt cirka kr. 250.000,-