Stuttgart – Paris, for den erfarne cyklemotionist

Stuttgart – Paris, 8. – 12. juli 2020.

749 km, 6.900 hm, fem etaper.

Team Rotary Favrskov og Tikiøb Event byder velkommen til et spændende netværksforløb, kulminerende med en fælles cykeltur fra Stuttgart til Paris. En smuk og udfordrende tur gennem nationalpark Swartzwald, Alsace og Vogeserne. Specielt Vogeserne er en bjergkæde der ofte besøges af Tour de France-feltet. I Vogeserne finder vi blandt andet stigningerne Col du Ballon og Petit Ballon.

Målet for turen er byernes by Paris og markering af 10 år jubilæet for Team Rotary Favrskov. I Paris mødes holdet med andre Team Rotary Favrskov deltagere der er cyklet hele vejen fra Danmark.

For den trænede cykelmotionist

Turen gennem Vogeserne med mål i Paris er for dig der ønsker et netværksforløb i selskab med andre erfarne cykelmotionister. Det forventes derfor at du allerede er i god cykelform og har erfaring med motionscykling. Ud over selve cykelturen fra Stuttgart til Paris indeholder forløbet 10 netværkstræninger, fordelt over 4 måneder fra marts til juni. Netværkstræningerne vil blive afviklet med en gennemsnitshastighed på cirka 29 km/t. Der vil også blive tilbudt systematisk intervaltræning.

Der udbydes 24 pladser og de bookes efter ”Først til Mølle” princippet. Der skal være 20 deltagere for at turen gennemføres.

Vogeserne, Col du Ballon og Paris
Turen til Paris afvikles over 5 etaper startende i Stuttgart i Tyskland onsdag den 8. juli og ankomst i Paris søndag den 12. juli. Der er 750 km til Paris og 6.900 højdemeter. Turen går blandt andet gennem nationalpark Swartzwald og videre gennem Vogeserne i Alsace og historiske franske provinser. Etaperne vil dermed have en gennemsnitslængde på 150 km og 1.380 højdemeter. Vi krydrer det hele med god mad og skønne vine.

Efter fem dage i sadlen ankommer holdet til Paris, hvor turen kulminerer med en stor fælles målfest med de øvrige Team Rotary Favrskov deltagere.

Professionel løsning og erfarne guider

Tikiøb Event vil varetage alt tilrettelæggelse og afvikling. Det bliver således cykel-entreprenøren Jesper Tikiøb der kommer til at stå i spidsen for hele forløbet også som cyklende vej-kaptajn. Jesper Tikiøb har arbejdet med store cykelevents siden 1993.

Jesper Tikiøb er din guide på turen.

Christian Moberg er din guide på turen.

Tidligere kontinental rytter Christian Moberg er også med i forløbet som teknisk træner og cykelguide. Christian vil være ansvarlig for alt træning. Han har stor erfaring som vejkaptajn, ligesom det også er Christian du skal gå til, hvis du vil form-testet og således få fastlagt din FTP og træningszoner.

Serviceteam og mekanikeropgaven vil blive varetaget af professionelle fagfolk der arbejder med faget til dagligt.

Det praktiske

5 måneders cykelforløb inklusiv cykelturen fra Stuttgart til Paris koster kr. 14.000,- pr. deltager. I deltagerpakken er blandt andet:

Forløbet, herunder:

 • 8 x indoor bike træning i januar og februar *
 • 10 professionelle netværkstræninger på landevejen
 • Netværksmøder med Team Rotary Favrskov og projektets sponsorer
 • Træningsrådgivning
 • Cykeltekniske og træningsrelevante foredrag
 • Tøjpakke fra Marcello Bergamo

Turen fra Stuttgart til Paris, herunder:

 • Mekanikerservice
 • Frokostforplejning på etaperne
 • Eftermiddagssnacks ved etapemål
 • Morgen- og aftensmad
 • 6 overnatning i dobbeltværelse på 3 og 4-stjernet hoteller
 • Transport af cyklerne fra Favrskov til Stuttgart og igen fra Paris til Favrskov.

* træningerne er ikke obligatoriske men skal opfattes som netværkstilbud.

Sådan tilmelder du dig forløbet og cykelturen fra Stuttgart til Paris.

Tilmelding via formularen herunder eller til Jesper Tikiøb på mail: jesper@tikioeb-event.dk eller tlf. +45 40 379 620

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Den gode historie og det flotte resultat

Team Rotary Favrskov startede i 2011 og har gennem de sidste otte år indsamlet og udloddet mere end halvanden million kroner til mange gode formål. Bidrag til bekæmpelse af sygdommen Polio, vandprojekter i Afrika, Hammel Neurocenter, lokale sports- og kulturforeninger har blandt andet nydt godt af den to-hjulede indsats. I 2018 har vi startet samarbejde med Børns Vilkår, som blandt andet driver Børne Telefonen. Et samarbejde vi også fortsætter i 2020.

Lokale østjyske projekter inden for sundhed, sport og kultur står også højt på listen. Rotarys verdensomspændende humanitære projekter vil ligeledes få opmærksomhed i 2020.

Team Rotary Favrskov sender hele projektets overskud ud til gode formål og i 2020 forventes det at der vil blive uddelt cirka kr. 250.000,-

Følg eventbranchen

Få nyheder og inspiration til events fra Tikiøb Event!

Du er nu tilmeldt!